4/06/2016

Shoplog | Amsterdam (Brandy Melville & H&M♥Coachella)

Dinsdag had ik een dagje vrij van school, dus ik ging samen met mijn nicht een dagje shoppen in Amsterdam. De H&M ♥ Coachella-collectie hing al in verschillende winkels, en in die collectie zitten super leuke items! Ik heb dus verschillende dingen gekocht bij H&M en ook nog een topje bij de Brandy Melville.Brandy Melville
Bij Brandy Melville kocht ik dit super leuke kanten topje! Ik heb al heel veel witte kanten topjes, maar deze was weer nét iets anders. De achterkant is half open, wat ik wel een keer zal laten zien als ik outfit foto's maak met dit topje. Dit topje kost €22.


H&M
Bij de H&M was dus de Coachella-collectie, en die collectie vind ik echt super leuk! Ik heb er ook meerdere items van gekocht. Als eerste dit topje met aztecprint. De print is super vrolijk door de felle kleurtjes en dat vind ik heel leuk! Dit topje kost €7,99.


Ook deze playsuit is lekker vrolijk door de vele kleurtjes! De playsuit heeft zakjes en sluit aan de achterkant met een touwtje. Deze playsuit ga ik zeker veel dragen in de zomer en deze kost €14,99.


Dan iets dat niet van de Coachella-collectie is, namelijk dit jurkje. Ik heb nog helemaal geen witte jurkjes en deze vind ik heel leuk, vooral de details aan de zijkanten! Dit jurkje was iets duurder, namelijk €24,99. 


En als laatste mijn favoriet van de hele shoplog, namelijk dit jurkje! Toen ik deze op de site zag wist ik dat dit iets is dat of heel leuk is, of juist helemaal niks. Gelukkig is dit jurkje heel leuk! Ik kan niet wachten tot het warm genoeg is om dit jurkje te dragen (met een zwart topje en rokje eronder). Dit jurkje kost €14,99.


Dat waren mijn aankoopjes uit Amsterdam! Ik hoop dat het snel weer warmer wordt, zodat ik binnenkort outfitfoto's kan maken van al mijn geshopte kledingstukken! Wat vind jij van de H&M ♥ Coachella collectie? Liefs, Janine.

3 opmerkingen:

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!