5/07/2016

Fashion | Outfits I'd Love to Wear Today

Door het lekkere weer van de afgelopen tijd, krijg ik helemaal zin in de zomer! Helaas duurt dat nog wel eventjes, maar misschien kan ik wel al een outfit van deze vier aan met dit weer. Vorige week bestelde ik heel veel Brandy Melville kledingstukken op Marktplaats voor een hele fijne prijs, vandaar dat je heel veel Brandy Melville kledingstukken tussen deze outfits ziet. Ik ben echt super blij ermee!

Deze outfit bestaat uit mijn aankoopjes van de Primark van een tijdje geleden en sandaaltjes die ik twee jaar geleden kocht, ook bij de Primark. Ik vind de playsuit en het vest echt super leuk bij elkaar staan! 

Playsuit - Primark
Cardigan - Primark
Sandals - Primark

Dit topje is één van de items van Marktplaats. Ik wilde dit topje al heel lang, maar helaas verkopen ze 'm niet meer bij de Brandy Melville. Gelukkig heb ik 'm nu alsnog! Onder het topje draag ik waarschijnlijk een bandeau of een strapless bh, dat vind ik het mooiste staan bij zo'n halter topje.

Top - Brandy Melville
Shorts - Brandy Melville
Sunglasses - Primark
Sandals - Primark

Dit jurkje kocht ik afgelopen winter in de uitverkoop bij de Urban Outfitters, en als het wat warmer wordt kan ik 'm eindelijk aandoen! 

Dress - Urban Outfitters
Sandals - Primark

Ook de laatste outfit bestaat uit items van de Brandy Melville. Dit jurkje en vest vind ik super leuk bij elkaar staan! Ik ga deze outfit denk ik heel vaak dragen komende zomer.

Dress - Brandy Melville
Cardigan - Brandy Melville
Allstars - Converse

Welke outfit is jouw favoriet? Liefs, Janine.

7 opmerkingen:

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!