5/16/2016

Fashion | Outfits I'd Love to Wear Today

Zo middenin de eindexamenperiode vind ik het wel weer tijd voor wat outfit inspiratie! Ik kan niet wachten totdat ik outfit foto's kan maken van deze outfits, ik vind ze namelijk allemaal super leuk! Al deze outfits zijn best wel zomers, dus nu misschien nog niet helemaal geschikt, maar wel voor over een tijdje.

Dit vind ik echt een ultieme festival outfit! Het jurkje is ook van de H&M Coachella festival collectie, en daardoor heel geschikt voor een festival. Maar ik vind dit jurkje ook heel leuk voor gewoon overdag of naar een feestje.

Dress - H&M
Hat - Primark
Sandals - Primark


Deze outfit heb ik al een paar keer thuis aangehad tijdens het leren. Het shirtje is echt super zacht en zit daardoor super lekker!

Top - Brandy Melville
Shorts - Forever 21
Allstars - Converse
Backpack - Primark

Dit vind ik echt een typische 'back to school' outfit. Hoewel dat nog wel een paar maanden duurt, wilde ik 'm toch in deze blogpost plaatsen. Ik vind t shirt jurkjes namelijk heel leuk staan met blote benen en All Stars!

Dress - Brandy Melville
Flannel - The Sting
Backpack - Primark
Allstars - Converse

Nog een shirtje dat heel lekker zacht is, namelijk deze met een geborduurd olifantje op het zakje, ik vind deze zo schattig! Dit broekje is ook heel lekker zacht, als ik dit aanheb voelt het alsof ik een pyjama aan heb omdat het zo zacht is, maar dat is helemaal niet zo!

Shirt - Brandy Melville
Shorts - Brandy Melville
Allstars - Converse

Welke outfit is jouw favoriet? Liefs, Janine.

5 opmerkingen:

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!