5/10/2016

Outfit | Paisley

Eindelijk weer een nieuwe outfit! Tussen het leren door maakte ik weer eens outfit foto's met mijn moeder, dit keer bij een park in de buurt. De outfit die ik draag vind ik zelf heel erg festival-achtig, vooral door de hoed, de armbandjes en de flash tattoos. 
Playsuit - Primark
Cardigan - Primark
Bracelets - Brandy Melville & Primark
Flash Tattoos - Action
Sandals - Primark

Wat vind jij van mijn outfit? Liefs, Janine.

4 opmerkingen:

 1. Wat een toffe outfit, lekker bohemian, like it!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heel erg leuk!
  Die laatste foto is geweldig.
  Ik heb trouwens de hoesjes besteld, en ik gebruik
  ze met plezier. nog heel erg bedankt :)

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!