6/28/2016

Fashion | Outfits Dubrovnik

Vandaag ga ik samen met Femke op vakantie naar Dubrovnik in Kroatië voor een week, en ik heb er super veel zin in! Dit weekend heb ik mijn koffer ingepakt, en ook een aantal outfits die ik meeneem gefotografeerd, zodat jullie een beetje kunnen zien wat voor outfits ik meeneem.


De eerste outfit is gelijk al heel anders voor mij, deze bestaat namelijk uit een lange broek! Deze broek van dunne stof heb ik afgelopen week bij de C&A in de uitverkoop gekocht, en zo'n broek lijkt mij echt heel erg handig voor vakantie, als het een dagje wat kouder is. Deze broek staat ook super leuk met sandaaltjes en een enkelbandje of teenring. 


Top - H&M
Pants - C&A

Sandals - Birkenstocks


Deze playsuit komt van de Pull & Bear en het leuke hier aan vind ik, dat de achterkant helemaal open is. Bij de Primark heb ik een soort lange band voor aan je beha gekocht, waardoor ik bij deze playsuit wel een beha kan dragen, maar dat je die niet ziet. Super handig! 

Playsuit - Pull & Bear
All Stars - Converse

Deze outfit lijkt mij perfect voor het ontdekken van de stad. Het topje en broekje zijn alletwee nieuw en ik ben er heel blij mee! Het topje vind ik super mooi en een wit broekje had ik nog nodig, alletwee deze items heb ik bij de H&M gekocht. 

Top - H&M
Shorts - H&M
Allstars - Converse


Deze outfit is leuk voor als we naar het strand gaan, maar ook voor de stad verkennen of andere activiteiten. Prima vakantie outfit dus! Dit is echt één van mijn favoriete topjes van het moment.

Top - Brandy Melville
Shorts - C&A 
Allstars - Converse

En als laatste een outfit die perfect is voor het strand, dit jurkje kan namelijk makkelijk over je bikini. Dit jurkje bestelde ik op Aliexpress en kwam al na iets van een week binnen! Veel sneller dan normaal, dus dat is fijn. Ik heb ik mijn koffer ook nog een dun bruin riempje gedaan, zodat ik dit jurkje bijvoorbeeld ook kan aandoen bij uitgaan!

Dress - Aliexpress
Allstars - Converse

En nu op naar Kroatië, ik heb er super veel zin in! Ik heb een aantal blogposts ingepland, en als ik terug kom komen er natuurlijk heel veel blogposts over mijn vakantie! Op mijn instagram (@afashionwayoflife) en Snapchat (janieeentje) kun je op de hoogte blijven van onze avonturen in Dubrovnik! Liefs, Janine.

5 opmerkingen:

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!