6/07/2016

Fashion | Outfits I'd Love to Wear Today

Het is steeds vaker blote-benen weer in Nederland en dat vind ik super fijn! Vandaar dat ik weer wat outfits heb uitgezocht, bij elkaar gelegd en heb gefotografeerd, voor met dit mooie weer. In deze blogpost laat ik weer vier outfits zien die ik graag zou dragen! 

Deze outfit vind ik zelf heel schattig! Binnenkort ga ik naar de Efteling met vriendinnen en ik denk dat ik dan deze outfit aan ga doen, want het ziet er leuk uit, maar shorts zijn ook het handigst voor een attractiepark! 


Top - H&M
Shorts - H&M
Allstars - Converse

Deze outfit vind ik perfect voor naar het strand! Het bikini topje heb ik een tijdje geleden besteld op eBay, samen met het bijbehorende broekje. Het broekje is te groot, dus draag ik het topje gewoon met een zwart bikini broekje! 

Top - Brandy Melville
Bikini Top - eBay
Shorts - Forever 21
Shoes - Converse

Deze outfit is wat meer bohemian/hippie-achtig. Van deze outfit heb ik ook al outfit foto's gemaakt, die komen dit weekend online!
Playsuit - H&M
Lace kimono - Selfmade
Shoes - H&M
Floral Headcrown - Primark

En als laatste een hele simpele, maar toch leuke outfit. Haltertopjes vind ik echt heel fijn zitten, en ik denk dat ik er ook veel meeneem op vakantie. Leuk zwart broekje erbij en klaar!

Top - H&M
Shorts - Forever 21
Allstars - Converse

Mijn favoriete outfit van deze vier is denk ik nummer één. Welke outfit is jouw favoriet? Liefs, Janine.

2 opmerkingen:

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!