6/23/2016

Fashion | Selfmade Clothes #2

Een tijdje geleden maakte ik deze blogpost met daarin kleding die ik zelf had gemaakt. De afgelopen tijd heb ik weer wat kleding zelf gemaakt, dus het is tijd om die kledingstukken te laten zien! De vorige keer werd er gevraagd om aan-foto's, vandaar dat ik die deze keer heb gemaakt. Voor het maken van deze drie topjes heb ik patronen gemaakt van andere topjes die ik al had.Als eerste een off shoulder top met lange mouwen. Zo'n topje is heel makkelijk te maken! Dit topje ga ik waarschijnlijk combineren met witte shorts. 


Dit topje heb ik een tijdje geleden gemaakt. Het stofje vind ik super leuk en de mouwen en de onderkant van het topje vooral! Van dit stofje heb ik nog een stuk over, dus daar ga ik een broekje van maken. 


En als laatste een halter topje van tricot stof. Door het model en de kleuren vind ik dit topje perfect voor de zomer, lekker vrolijk!


Ik ga binnenkort weer achter de naaimachine! Momenteel ben ik bezig met een jurkje én een jurkje voor mijn diploma uitreiking. Welk topje is jouw favoriet? Liefs, Janine.

9 opmerkingen:

 1. Het stofje van de eerste vind ik zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat knap toch dat je dit allemaal zelf gemaakt hebt! De eerste is mijn favoriet! Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat knap dat je dit zelf kan maken! De tweede top ziet eruit alsof die uit de zara komt! erg tof :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heel tof dat je het zelf maakt!
  Zo heb je zeker unieke items in je kledingkast.
  ik ben erg benieuwd naar het jurkje voor je diploma uitreiking

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw echt heel knap dat je dit allemaal zelf gemaakt hebt, vooral de tweede top vind ik echt heel erg leuk! X

  LITAH

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, ik wou dat ik dit kon! Supergaaf! Ik denk dat ik binnenkort ook maar weer eens de naaimachine erbij ga pakken om te oefenen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, ik wou dat ik dit kon! Supergaaf! Ik denk dat ik binnenkort ook maar weer eens de naaimachine erbij ga pakken om te oefenen :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!