6/05/2016

Outfit | Embroidered

Ik heb gisteren eindelijk weer outfitfoto's gemaakt! Ik draag op dit moment één van mijn favoriete shorts, namelijk deze met geborduurde bloemetjes erop. Ik vind 'm zo schattig! Daarnaast zitten deze shorts ook perfect, dus daar ben ik heel blij mee. Ik heb de shorts gecombineerd met een wit off shoulder topje en mijn witte allstars!Off Shoulder Top - H&M
Shorts - H&M ♥ Coachella
Shoes - Converse

Wat vind jij van mijn outfit? Liefs, Janine,

6 opmerkingen:

 1. Die borduursels op je broekje zijn zooo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze look is echt heel erg leuk!! Zou t zo aantrekken :)xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuke outfit!
  Dat broekje is zo gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het echt een mooi shortje!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!