6/19/2016

Wishlist | Sportswear

De laatste tijd ben ik weer wat bezig met workouts en ik wil binnenkort weer eens gaan hardlopen. Toevallig kwam ik allemaal leuke sportitems tegen op internet, en die heb ik bij elkaar gezet! River Island heeft namelijk sinds kort een nieuwe activewear collectie en ik ben eens een goede hoelahoep gaan googelen. 
♥ Totwoo necklace $369
Dit is een (heel erg) béétje boven mijn budget, maar wel heel gaaf. Dit lijkt namelijk een gewone ketting, maar er zit een smartwatch! Als je dan een app download bij de ketting, kan je zien hoeveel je hebt bewogen en hoeveel stappen je hebt gezet op een dag. Ik vind dit echt heel leuk bedacht!

♥ River Island sportbeha €30
Ik heb eigenlijk geen sportbeha, en deze lijkt me super handig! Doordat er een soort van twee topjes over elkaar zitten, zou je dit ook kunnen dragen als sporttop.

♥ Hoelahoep €21,99
Ik wil al een langere tijd een hoelahoep om mee te sporten. Ik heb er nu eentje van de speelgoedwinkel, maar dat werkt natuurlijk niet. Deze vond ik op Bol.com en vind ik er goed uitzien!

♥ River Island Sportlegging €37
Een extra sportlegging is altijd handig, al hoop ik natuurlijk dat ik de komende tijd gewoon mijn korte broekje aan kan doen tijdens het sporten!

Heb jij ook een sport wishlist? Liefs, Janine.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!