7/10/2016

Fashion | Vacation Outfits

Ik ben eigenlijk pas net terug van Dubrovnik, maar vandaag ga ik weer op vakantie! In deze blogpost laat ik een paar outfits zien die ik meeneem. Als ik terug ben, komen er natuurlijk super veel outfits online! En verder kun je me natuurlijk volgen op instagram (@afashionwayoflife) om op de hoogte te blijven. 

Dit jurkje had ik besteld voor mijn diploma uitreiking, maar doordat DHL het jurkje op een verkeerd adres had afgeleverd, kwam het jurkje niet op tijd. Nu heb ik het jurkje alsnog, en neem ik 'm mee op vakantie! Gelukkig had ik trouwens nog een ander leuk jurkje voor mijn diploma uitreiking.

Dress - Urban Outfitters
Sandals - Van Haren

Deze outfit doe ik waarschijnlijk aan als het iets kouder is. Het jasje komt van de Primark, en ik weet eigenlijk niet of ik 'm al een keer op mijn blog heb laten zien, maar in ieder geval vind ik 'm super leuk!

Bomber jacket - Primark
Dress - Stylemoi
Allstars - Converse

Ik weet ook niet of ik deze playsuit al een keer heb laten zien, maar deze is ook van de Primark! Met sandaaltjes vind ik deze playsuit super leuk staan. 

Playsuit - Primark
Sandals - Van Haren

En de laatste outfit is eentje die ik zeker weten ga dragen, omdat deze outfit heel lekker zit, en het is ook nog een leuke outfit! 

Top - H&M
Shorts - C&A
Allstars - Converse

Welke outfit is jouw favoriet? Liefs, Janine.

3 opmerkingen:

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!