7/08/2016

Outfit | Dubrovnik

Sinds dinsdag ben ik weer terug uit Dubrovnik! Het was super leuk: we hebben heel veel gezien, veel gezwommen en vooral heel veel zon gehad! De komende tijd komen er heel veel outfits en andere blogposts online van Dubrovnik, en dit is de eerste. Op de eerste hele dag droeg ik een nieuw topje van de H&M met mijn witte high waisted shorts.


Top - H&M
Shorts - H&M
Sunglasses - Polette
Allstars - Converse
Backpack - Bershka

Wat vind jij van mijn outfit? Liefs, Janine.

4 opmerkingen:

  1. Leuk topje zeg! Gave locatie ook met die trappen en pilaren<3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk die look! En die eerste foto vind ik echt heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zag hem al op je instagram, hele leuke outfit! Je topje is zo leuk met die kanten randjes :)

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!