7/15/2016

Photography | Underwater

In Dubrovnik hebben we heel veel gezwommen en gesnorkeld, en daarvan heb ik ook foto's: ik had namelijk mijn onderwatercamera meegenomen! In februari heb ik een Denver 5030W gekocht, een action camera met wifi en die kan dus onderwater! Voor de vakantie met mijn ouders en broertje en zusje hebben we ook snorkels gekocht, dus ik hoop dat we dan ook nog kunnen snorkelen. Wat vind jij van deze foto's? Liefs, Janine.

2 opmerkingen:

  1. Tof zeg, zo'n onderwatercamera! Supermooie foto's<3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat 'n leuke foto's! Ik neem denk ik weer een onderwaterzakje mee op vakantie voor m'n telefoon, ook zo handig :) X

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!