8/21/2016

Fashion | Outfits I'd Love To Wear Today

Als het goed is, wordt het deze week weer lekker warm! Ik heb nog twee weekjes vakantie, dus dat komt mij wel goed uit. Ik heb weer wat outfits bij elkaar gelegd die ik graag zou dragen met lekker warm weer! Hopelijk kan ik snel outfit foto's maken met deze outfits.


Deze playsuit heb ik een tijdje geleden besteld en ik vind 'm zo leuk! Het is een off shoulder playsuit en verder zit er elastiek bij de taille. Ik hoop dat ik hier snel foto's van kan maken, want ik ben er super blij mee!


Bag - H&M
Allstars - Converse

Toen ik een tijdje geleden naar de Primark ging, kocht ik deze witte playsuit. Ik was al langer op zoek naar een witte kimono en toen ik deze afrekende bleek 'ie maar €1 te kosten! Samen met de kimono en de allstars is dit een 'all white' outfit, wat mij heel leuk lijkt staan!

Playsuit - Primark
Kimono - Aliexpress
Allstars - Converse


Dit topje heb ik al eerder gedragen in een outfit, maar met dit rokje vind ik 'm ook super leuk staan! Ook wel een beetje netjes, maar dat kan ook komen door het rokje. Het rokje heb ik laatst gekocht bij de H&M en ik vind 'm heel leuk, én hij is heel zacht!

Top - H&M
Skirt - H&M
Allstars - Converse

Welke outfit is jouw favoriet? Liefs, Janine.

1 opmerking:

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!