8/27/2016

Outfit | Back to School #1

Komende week staat mijn blog helemaal in het teken van Back to School! Ik laat onder andere outfits en DIYs zien, en vandaag is het tijd voor de eerste outfit! Ik begin dit jaar op de Universiteit van Amsterdam en mijn lessen beginnen volgende week, vandaar dat ik deze week heb gekozen als 'Back to School' week. Deze outfit vind ik zelf heel erg back to school-achtig, omdat ik een flannel om mijn taille heb geknoopt. Verder draag ik een t-shirt dress en natuurlijk een rugzak!


Dress - Brandy Melville
Flannel - The Sting
Backpack - Primark
Allstars - Converse

Wat vind jij van mijn outfit? En moet jij alweer naar school of heb je nog even vakantie? Liefs, Janine.

6 opmerkingen:

 1. Wat een toffe outfit! Welke studie ga je doen? X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tof dat je in Amsterdam gaat studeren! Ga je dr ook wonen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voorlopig nog niet, maar misschien wel over een tijdje!

   Verwijderen
 3. Leuke look! En veel plezier met de introductieweek deze week :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!