8/31/2016

Outfit | Back to School #3

Tijd voor mijn laatste back to school outfit! Ook deze outfit vind ik super leuk én deze outfit past toevallig bij het schrift dat ik in mijn handen heb op de foto's. De outfit bestaat uit een strak jurkje en mijn nieuwe bomberjasje, waarvan ik verliefd ben op de kleur. Deze foto's zijn gemaakt bij mijn oude middelbare school, dus misschien zullen mensen die ook uit Leiden komen deze locatie wel herkennen!   
Bomberjacket - H&M
Dress - Stylemoi.nu
Allstars - Converse
Backpack - Bershka

Wat vind jij van deze outfit? Liefs, Janine.

3 opmerkingen:

  1. Aah wat een onwijs leuk bomberjasje heb je aan! Hij past echt leuk bij je jurkje. Heb je echt heel leuk en creatief gedaan, die back to school outfits! Heel erg leuk :) Succes met je studie trouwens! We moeten een keer meeten in Amsterdam als je dat leuk lijkt :)

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!