8/22/2016

Shoplog | Primark & H&M

Het is inmiddels alweer een tijdje geleden, maar zo'n twee weken geleden ging ik shoppen in Hoofddorp. Natuurlijk ging ik naar de Primark en verder kocht ik ook nog wat leuke dingetjes bij de H&M. Natuurlijk laat ik mijn aankoopjes zien in een blogpost!Primark
 Ik was al wat langer op zoek naar een witte playsuit of een wit jurkje en bij de Primark heb ik die gevonden! Op het prijskaartje stond €11, maar toen ik deze playsuit afrekende kostte 'ie maar €1! Deze kan ik hopelijk deze week nog aandoen als het weer lekker warm wordt.


Ook kocht ik dit geruite overhemd bij de Primark. De voorkant is wat korter dan de achterkant en het bloesje is cropped. Dit bloesje lijkt me super leuk staan met een rokje of een high waisted broek. Dit geruite overhemd kost €9.


Als laatste kocht ik ook nog een setje van twee scrunchies bij de Primark voor €3. Scrunchies blijven altijd het beste zitten in mijn haar en de printjes van deze twee vind ik heel erg leuk! 


H&M
Bomberjasjes kom je nu echt in bijna elke kledingwinkel tegen en ik vind ze heel leuk! Alleen was ik op zoek naar een kleurtje dat niet zoveel voorkomt (de meeste winkels verkopen namelijk zwart, bordeauxrood, donkerblauw en donkergroen), en toen zag ik deze bij de H&M. De kleur is een soort lilagrijs, ik vind het echt een heel leuk kleurtje! Dit jasje kost €29,99.


Knoopjesrokjes zie je ook heel veel en ik heb deze gekocht bij de H&M! Hij is lichtroze en ik vind de kleur echt super leuk! Fietsen ermee is iets moeilijker, dus doe ik 'm vooral aan als ik niet hoef te fietsen. Dit rokje vind ik super leuk staan bij kanten dingetjes en topjes die ook een pastelkleurtje hebben! Dit rokje kost 19,99.

En als laatste kocht ik dit donkergroene truitje bij de H&M. Ik vind deze kleur echt super leuk! Dit truitje kan heel goed met een zwarte broek, maar ook met een leuk rokje! Dit truitje kost €14,99.


Wat vind jij van mijn aankoopjes? Liefs, Janine.

4 opmerkingen:

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!