9/11/2016

Fashion | Fall Wishlist

Het is gelukkig nog lang geen herfst en de temperaturen zijn deze week ook nog lekker hoog, maar toch heb ik alvast een herfst wishlist gemaakt! De winkels hangen namelijk alweer vol met de herfstcollecties, en daarom heb ik een aantal items die ik graag wil kopen deze herfst op een rijtje gezet.♥ Knoopjesrokje $22,49 - Zaful ♥ 
Ik heb al zo'n knoopjesrokje in het roze, maar een zwarte variant is altijd handig! Zwart past natuurlijk overal bij en ik denk dat dit bijvoorbeeld heel leuk staat met een gekleurde trui. Op Zaful hebben ze naast dit rokje ook nog heel veel leuke andere rokjes trouwens!

♥ Ruitjesblouse €14,99 - H&M ♥ 
Iedere herfst zie je geruite bloesjes weer terug komen in de winkel, en ik vind ze nog steeds heel erg leuk! Een zwart-witte variant vind ik op dit moment super leuk, dus die staat op mijn wishlist.

♥ Suède jasje €79,99 - Mango ♥
Dit suède jasje vind ik echt super mooi! Vroeger had ik wel zo'n jasje als deze, maar helaas pas ik die al een tijdje niet meer. Ik ga deze zeker een keertje passen als ik 'm zie in de winkel!

Gebreide trui €9,99 - H&M ♥ 
Deze trui vind ik eruit zien als een hele fijne trui! En een grijs gemêleerde trui heb ik nog niet, maar zo'n kleur lijkt me super handig, omdat het bij heel veel past!

♥ Tuinbroek €19 - Primark ♥
En als laatste: een tuinbroek! Ik heb al tuinbroeken met korte pijpen, maar een lange tuinbroek lijkt mij ook super leuk en perfect voor de herfst/winter! Nu maar hopen dat ik een goede kan vinden, broeken kopen is namelijk niet zo makkelijk voor mij!

Wat staat er op jouw herfst wishlist? Liefs, Janine.

5 opmerkingen:

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!