9/12/2016

Fashion | Outfits I'd Love to Wear Today

Yes, ook deze week wordt het weer super lekker weer! Daarom heb ik drie outfits uitgezocht die ik deze week wel zou willen dragen. Toevallig allemaal met nieuwe items die ik ook heb laten zien in mijn shoplog van Aziatische webshops.


Deze eerste outfit heb ik al een paar keer aangehad, en ik vind het topje zo leuk! Het is een off shoulder topje met lange mouwen, en zoiets vind ik heel handig voor als het niet heel erg warm is, maar ook weer niet koud. 

Top - Rosegal
Shorts - Levi's
Allstars - Converse

Dit topje heb ik laatst gekocht, en hij past toevallig perfect bij dit broekje! Bij dit broekje hoort ook een topje met hetzelfde printje erop, maar met dit topje staat het broekje ook heel erg leuk!

Top - H&M
Allstars - Converse

Van deze laatste outfit heb ik gisteren toevallig outfitfoto's gemaakt, dus die zullen jullie snel terug zien op mijn blog! Ik vind de playsuit echt super leuk en doordat 'ie wit is lijk ik een beetje bruiner als ik 'm draag. 
Playsuit - Light in the Box
Allstars - Converse

Welke outfit is jouw favoriet? Liefs, Janine.

1 opmerking:

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!