9/21/2016

Fashion | Outfits I'd Love to Wear Today

Het wordt langzaamaan herfst, daarom heb ik weer drie outfits uit mijn kast neergelegd die heel geschikt zijn voor het begin van de herfst! Ik vind alle outfits zelf super leuk en hopelijk heb ik snel weer tijd om foto's te maken van deze outfits, die zullen jullie natuurlijk terug zien op mijn blog!


Als eerste gelijk mijn favoriete outfit van deze drie! Het topje heb ik deze week zelf gemaakt op de naaimachine en ik ben super blij met het eindresultaat! Deze outfit kan met blote benen, maar natuurlijk ook met een panty. Daarom is deze outfit heel goed geschikt voor de herfst!


Top - Selfmade
Skirt - Bershka
Shoes - Invito

 Deze tuinbroek kocht ik afgelopen week bij de Primark. Ik heb al twee korte tuinbroeken, maar deze heeft lange broekspijpen. Heel handig dus voor de herfst en winter! Zo'n tuinbroek past natuurlijk bij heel veel verschillende tops, maar een simpele trui vind ik super leuk!

Sweater - H&M
Dungarees - Primark
Shoes - Dr. Martens


De laatste tijd draag ik weer wat vaker rokjes, vandaar dat ik deze outfit heel leuk vindt! Het bloesje en rokje zijn natuurlijk best netjes bij elkaar, maar de allstars maken de outfit weer wat meer casual!

Top - Primark
Skirt - H&M
Allstars - Converse

Welke outfit is jouw favoriet? Liefs, Janine.

2 opmerkingen:

  1. Leuke outfits, ik heb ook echt zin in de herfst!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk te lezen dat je weer vaker rokjes gaat dragen, want dat staat jou eigenlijk altijd zo mooi!
    Prima keuze volgens mij. Benieuwd om je eens te zien met de eerste outfit, die vind ik echt helemaal geweldig. Lotte.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!