9/18/2016

I Like | Velvet

De afgelopen tijd zie ik weer heel veel items van velvet hangen in de winkels! Ik vind velvet een hele mooie (en lekker zachte stof), dus dat vind ik heel leuk. Een paar jaar geleden droeg ik mijn velvet rokje super vaak, maar nu zijn er ook allemaal andere kledingstukken te koop in een velvet stofje. 


Where to buy?
Vooral bij Urban Outfitters, Forever 21 en Pull & Bear heb ik heel veel velvet items gespot! Bijvoorbeeld dit paarse jurkje van Forever 21, deze donkerrode croptop van Urban Outfitters en dit jurkje, ook van Urban Outfitters.


Outfit Inspiration
Op lookbook heb ik een paar outfits gevonden met een velvet item erin. Velvet is eigenlijk heel makkelijk te dragen: ik zou de andere items in een effen kleur erbij houden en bij iets dat donkerrood velvet is, een donkerrode lipstick dragen. Ik denk dat dat super leuk staat!

Martina -  Mollie -  Agnija
Wat vind jij van de velvet-trend? En heb jij iets van velvet in je kast hangen? Liefs, Janine.

4 opmerkingen:

  1. Van die velvet jurkjes vind ik zo leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb zelf een zwart velvet rokje maar ik zou ook nog graag een jurkje willen! x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heeii weet iemand of dat zilvere jurkje nog ergens te koop is ik zag hem in de winkel maar op de Site staat die niet

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!