9/13/2016

Outfit | Last days of Summer

Tijd voor weer een nieuwe (zomer) outfit! Zondag ging ik eindelijk weer outfitfoto's maken met mijn moeder, dit keer bij Meijendel in Wassenaar. Het was al lekker weer, en komende week wordt dat alleen nog maar beter! Hopelijk kan ik deze week dus nog een keertje naar het strand, want daar heb ik super veel zin in! 


Playsuit - Lightinthebox
Allstars - Converse

Wat vind jij van mijn outfit? Liefs, Janine.

8 opmerkingen:

 1. Ah echt leuke foto's! X
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke outfit! Gelukkig blijft het de komende dagen nog heerlijk zomers weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi outfit meid :D


  Ik ben weer begonnen met mijn YouTube Kanaal en wil dit vieren met een leuke giveaway op mijn blog en geef 3x een Michael Kors Hamilton tas weg!


  Xxx

  WIN DE MICHAEL KORS HAMILTON TAS!

  Bezoek ook mijn andere website Modekalender voor leuke mode events en nieuws!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die playsuit is echt zo mooi! Ik kom echt nergens een leuke tegen en zie anderen altijd met de leukste playsuits rondlopen, haha.

  Zou ik trouwens mogen weten met welke van je 2 lenzen je deze foto's hebt gemaakt? (Ja ik heb ff research op je blog gedaan haha, en kwam erachter dat je 2 lenzen hebt :P Over 1 maand ga ik de Canon 700D kopen met precies dezelfde lenzen!)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! :D

   Ik heb inderdaad twee lenzen, de 'standaardlens' en de 50mm lens. Mijn 50mm lens is laatst kapot gegaan en ik heb de nieuwe versie van de 50mm lens gekocht, waarmee ik ook deze foto's heb gemaakt! Die lens heet 50mm f/1.8 STM! En super leuk dat je die camera gaat kopen! Ben nog steeds super blij met mijn camera! X

   Verwijderen
  2. Ah, wat zonde! Waardoor is hij kapot gegaan?

   Verwijderen
  3. Weet ik niet! Hij deed al een tijdje raar, maar op een gegeven moment kon ie helemaal niet meer scherpstellen. En er zat iets los in de lens, als ik 'm bewoog hoorde je een geluidje! Maar de nieuwe 50mm lens is nog beter, en stelt sneller scherp dan de oude!

   Verwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!