9/16/2016

Outfit | Off the Shoulder

Het is weer tijd voor een nieuwe outfit! Dit topje heb ik een tijdje geleden besteld, en ik ben er nog steeds heel blij mee! Het topje staat leuk bij een korte, maar ook bij een lange broek. Super handig, want dan kan ik dit topje ook nog in de herfst dragen!Top - Rosegal
Shorts - Levi's
Allstars - Converse

Wat vind jij van mijn outfit? Liefs, Janine.

6 opmerkingen:

 1. I like the beautiful top!
  Many thanks for your kind comment on my blog. Do you want to follow each other?
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  www.dressedwithsoul.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik houd enorm veel van "off schouder" tops !
  deze is al helemaal leuk met die touwtjes aan de voorkant :)

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!