9/03/2016

Shoplog | Lightinthebox, Rosegal & Tidestore

De afgelopen tijd heb ik allemaal kledingstukken bij verschillende Aziatische webshops mogen bestellen, en inmiddels heb ik een heel deel binnen! Het leek mij leuk om die allemaal te laten zien in een blogpost, en hopelijk zien jullie deze items ook snel terug in outfitposts!


Lightinthebox

Op lightinthebox verkopen ze heel veel kleding, en ik heb er twee dingen besteld! Als eerste deze set, bestaande uit een croptop en een kort broekje. Dit setje ben ik al heel vaak op Instagram en Pinterest tegengekomen, en nu heb ik 'm zelf ook! Dit setje kost €16,65 via deze link.


Ook bestelde ik nog een playsuit bij Lightinthebox. Ik vind playsuits echt super leuk, en kan er nooit teveel hebben! De kleuren van deze playsuit zijn heel subtiel en daardoor vind ik deze heel erg leuk! Deze playsuit kost €12,73 via deze link.Rosegal
Ook bij Rosegal bestelde ik twee items: als eerste dit jurkje. Deze lijkt echt super erg op een jurkje van Brandy Melville! Dit jurkje is gelukkig lang genoeg (want soms kunnen jurkjes wel heel kort zijn van Aziatische webshops, maar deze is gelukkig niet te kort). Dit jurkje kost $11,52 via deze link.


Ook bestelde ik dit super leuke topje bij Rosegal! Het is een off the shoulder topje, met uitlopende mouwtjes en aan de onderkant een trekkoordje, zodat het topje een beetje poft. Dat vind ik er super leuk uitzien en de kleurtjes van dit topje vind ik ook heel erg leuk! Dit topje kost $12,33 via deze link.


Tidestore
En als laatste nog een playsuit, deze laat ik morgen ook zien in een outfit post! Van dit printje heb ik ook al een playsuit in een ander model in het blauw, maar ik vind het printje in het rood ook super leuk! Deze playsuit kost $19,79 via deze link.

Dat waren al mijn aankoopjes! Er komen snel outfitposts online met al mijn nieuwe items, dus stay tuned! Welk item is jouw favoriet? Liefs, Janine.

1 opmerking:

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!