10/29/2016

Fashion | Outfits I'd Love to Wear Today

Ik heb weer een aantal outfits uitgezocht en neergelegd voor een 'outfits I'd love to wear today'  blogpost! Momenteel staan er al een aantal outfit posts ingepland, dus waarschijnlijk zullen jullie die snel terug zien op mijn blog.Deze outfit heb ik nu al meerdere keren aangehad! De trui zit echt super lekker en ik vind de kleur ook echt super leuk. Binnenkort komt deze outfit online op mijn blog!

Sweater - Brandy Melville
Skirt - Zaful
Shoes - New Look
Overknee Socks - Primark

Ondertussen heb ik al iets van vier bomberjasjes, maar ik blijf ze leuk vinden! Dit bomberjasje is mijn nieuwste exemplaar, en deze staat super leuk met een roze topje eronder en een zwarte broek.

Jacket - H&M
Top - H&M
Jeans - Monki
Shoes - Dr. Martens

En de laatste outfit bestaat uit twee velvet items: namelijk een velvet jurkje en mijn velvet laarsjes. Ik weet nog niet of twee velvet items in één outfit iets teveel is, anders zou dit jurkje ook super leuk zijn met mijn enkellaarsjes met hak!

Dress - Primark
Shoes - New Look

Welke outfit is jouw favoriet? Liefs, Janine.

1 opmerking:

  1. Die roze sweater is echt superleuk! Als hij niet te duur is - en als hij nog te koop is, dat is ook wel handig haha - dan wil ik 'm ook ooit kopen :)

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!