10/20/2016

New In | iPhone SE + Caseapp Case

Mijn iPhone 4s deed het al langere tijd niet optimaal en ik kon daarmee niet meer updaten naar de nieuwste iOS, daarom heb ik een tijdje geleden een iPhone SE gekocht. Ik ben er nog steeds super blij mee, hij is zoveel sneller dan mijn oude iPhone! En bij een nieuwe mobiel hoort natuurlijk een nieuw hoesje, die ik heb besteld bij Caseapp.


Op Caseapp kun je zelf een mobielhoesje ontwerpen, en ik heb gekozen voor een leuk achtergrondje met bloemetjes en natuurlijk de link van mijn blog erop! Zo kan ik overal mijn blog schaamteloos promoten, haha. De hoesjes van caseapp zijn echt van super goede kwaliteit en voelen heel fijn aan!En zo ziet mijn nieuwe mobiel eruit zonder hoesje eromheen. Ik heb natuurlijk gekozen voor de roségouden variant, want die vind ik het mooiste. Ook heb ik gekozen voor de 64gb versie, zodat ik genoeg ruimte heb op mijn mobiel!


Welke mobiel heb jij? Liefs, Janine.

4 opmerkingen:

 1. Erg mooi hoesje heb je laten maken! En ik vind de roségouden variant ook het mooist!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb er mij ook eentje gekocht en man wat is het goed, haha. Ik ben uiteindelijk toch maar voor de zwarte gegaan want ja, da's gewoon net wat makkelijker qua keuze, haha. Mooi hoesje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt heel mooi! Ik heb zelf een witte dat vind ik handig voor bij verschillende hoesjes. Toch vind ik die van jou ook tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toffe telefoon! Dat roségoud is ook zo mooi, aahh ik wil ook een nieuwe iPhone ;) Je hoesje is ook echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!