10/16/2016

Outfit | Emerald

De outfit die ik op deze foto's draag, is echt één van mijn favoriete outfits van dit moment! Ik draag een knoopjesrokje, een donkergroene trui en mijn nieuwe floppy hoed. Mijn andere floppy hoed was ooit nat geworden in de regen en daardoor niet meer mooi, dus ik heb een nieuwe gekocht! En deze koste maar €5 bij de Kruidvat!
Sweater - H&M
Skirt - Zaful
Chelsea Boots - Primark
Hat - Kruidvat

Wat vind jij van deze outfit? Liefs, Janine.

10 opmerkingen:

 1. Zulke rokjes blijf ik leuk vinden :) mooie hoed ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een onwijs leuke outfit! Die hoed en dat rokje, I love it. X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat shirtje heb ik ook! Wat leuk. :) Ik moet gelijk denken aan het liedje 1000 emerald pools, zoiets.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I have a similar skirt but in royal blue, the jeans color. I love it so much. And after seeing your outfit, I love it more.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!