10/10/2016

Outfit | Falling leaves

Mijn blog is momenteel alleen te bereiken via http://www.xoxojanine.blogspot.com vanwege wat problemen met mijn domein! Hopelijk kan ik dit snel oplossen en is A Fashion Way of Life snel weer bereikbaar!

Eindelijk weer een nieuwe outfit! Mijn universiteitsleven wordt steeds drukker en daardoor is het ook wat moeilijker met mijn blog. Maar ik ga nu meer met planningen werken, zodat ik alles goed kan combineren! De outfit die ik hier draag vind ik zelf super herfstachtig, vooral door de trui!
Sweater - Pull & Bear
Dungarees - Primark
Shoes - Dr. Martens

Wat vind jij van deze outfit? Liefs, Janine.

8 opmerkingen:

 1. Wat een leuke outfit!
  Okergeel is echt een mooi herfstkleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie combi! Bij mij werkt het wel als ik afashionwayoflife.com gebruik!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een toffe combinatie, die trui is echt geweldig!<3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijke outfit, ik vind je trui vooral zo leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooie outfit, je past perfect bij het herfstseizoen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit is zo'n leuke outfit, die trui is om te huilen zo leuk haha! X

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!