11/20/2016

DIY | Urban Outfitters Pillow Cases

Ik heb eindelijk weer een do it yourself blogpost! Ik vind DIYs echt super leuk om te doen en hopelijk vinden jullie ze ook leuk om te lezen! In deze blogpost laat ik zelf twee DIYs zien, alle twee geïnspireerd door de  Urban Outfitters.

Slapende oogjes kussen
Dit kussen zag ik laatst bij de Urban Outfitters en ik vond 'm zo schattig! Alleen kosten kussens bij de Urban Outfitters rond de €40, dus besloot ik zelf zo'n kussen te maken. En het is helemaal niet moeilijk!

Wat heb je nodig?
- Kussenhoes (bijv, van Ikea)
- Zwart borduurdraad (bijv. van de Action)
- Stukje karton
- Dikke naald / borduurnaald


Wat moet je doen? 
Doe het stukje karton in je kussensloop, zodat je makkelijker kan borduren en tekenen. Als eerste teken je twee gesloten oogjes op je kussen en daarna kan je beginnen met borduren!


Bij het borduren kun je meerdere keren langs één stukje gaan, zodat de lijntjes van de oogjes dikker wordt. Dit vind ik er zelf heel leuk uit zien!En als je dan heel vaak langs elk stukje bent gegaan, ben je klaar! Ik vind dit kussen echt super leuk geworden! Oogjes-kussen
Dit kussen is ook geïnspireerd op een kussen van Urban Outfitters en is super makkelijk te maken! 

Wat heb je nodig?
- Kussensloop
- Permanente marker


Wat moet je doen?
Dit kussen is nog makkelijker te maken dan de eerste, je hoeft namelijk alleen maar oogjes te tekenen op het kussensloop. En dan ben je al weer klaar! Ga jij een DIY uit deze blogpost doen? Stuur me dan vooral een foto op twitter of instagram! Liefs, Janine.

4 opmerkingen:

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!