11/15/2016

Fashion | Outfits I'd Love to Wear Today

Het wordt steeds kouder, dus ik vond het wel weer tijd voor wat outfit inspiratie voor deze koude dagen! Voor de komende tijd heb ik al weer wat outfits gefotografeerd en ingepland, en in het begin van december wil ik al de eerste kerstoutfits online gaan zetten, daar heb ik super veel zin in!

Dit jurkje kocht ik laatst bij de H&M en het is nu al mijn favoriete jurkje van het moment! Het is een velvet jurkje met bloemetjes erop. Ook is het jurkje strakker bij je taille en loopt daarna wijd uit, dat vind ik super mooi staan! 

 Dress - H&M
Fluffy cardigan - Primark
Shoes - Invito

Ik bestelde laatst weer twee topjes op Marktplaats van Brandy Melville, echt een aanrader om daar eens te kijken voor kleding! Dit leuke topje met een olifantje erop is super zacht en ik vind de olifant heel schattig. Het is een croptop, dat vind ik altijd super leuk staan met een rokje! 

Top - Brandy Melville
Skirt - Urban Outfitters 
Shoes - New Look

En als laatste deze outfit, die deze week ook online komt in een outfit post. Ik zag deze trui staan in het H&M foldertje en ik vond 'm zo leuk, dat ik 'm gekocht heb! Mijn zusje vond 'm ook heel leuk, en zij heeft de donkerrode versie.

Sweater - H&M
Shorts - Stylemoi
Shoes - Invito

Welke outfit is jouw favoriet? Liefs, Janine.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!