11/04/2016

Fashion | Selfmade Clothes #3

Het is alweer een tijdje geleden dat ik wat zelfgemaakte kleding heb laten zien. Afgelopen week maakte ik twee topjes, en alweer een tijdje daarvoor heb ik een kimono en een ander topje zelf gemaakt. Voor alle kledingstukken heb ik zelf patronen gemaakt met hulp van kledingstukken die ik al in mijn kast had hangen.

Velvet zie je nu steeds meer in de winkels en ik ben gek op velvet! Ik heb ook al jaren een velvet rokje in de kast hangen en toen ik deze kleur velvet zag op de stoffenmarkt, leek deze mij super leuk voor een topje! Ik heb er een strakke croptop van gemaakt. Vorig jaar heeft mijn moeder voor mij dit jurkje van deze stof gemaakt. Ik had nog stof over, dus heb ik daar een topje van gemaakt! De mouwtjes zijn helaas niet heel mooi geworden, maar als ik ze oprol staat het ook super leuk! 


Dit topje liet ik een tijdje geleden ook al zien in een outfitpost, en die heb ik dus ook zelf gemaakt! Ik vind dat dit topje echt heel goed is gelukt!


En als laatste deze kimono, die ik al weer een hele tijd geleden maakte. Deze kimono vind ik super leuk staan met een zwarte playsuit of een zwart jurkje eronder!  Je kon deze kimono ook al zien in deze outfit.


Welk item is jouw favoriet? En maak jij zelf ook wel eens kleding? Liefs, Janine.

1 opmerking:

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!