11/23/2016

Inspiration | Sinterklaas Verlanglijstje

Daar is 'ie weer: mijn jaarlijkse blogpost met inspiratie voor je Sinterklaas (of Kerst) verlanglijstje! Elk jaar maak ik zo'n blogpost, dus als je na deze blogpost nog niet genoeg inspiratie hebt: kun je onderaan de blogpost doorklikken naar de blogposts van afgelopen jaren. Servies / spulletjes voor je uitzet
Sinds vorig jaar ben ik al bezig met het verzamelen van leuk servies voor als ik op kamers ga. Je kunt natuurlijk ook servies voor Sinterklaas vragen! Een thee ei is altijd handig, en bij de Ikea hebben ze zelfs hele servies-sets voor minder dan €30! 
Thee-ei €2 Hema | Mok €8,95 Blond Amsterdam | Mok €8,95 Blond Amsterdam
Servies-set €24,95 Ikea
Kerst-achtige spulletjes
Deze items komen allemaal van de kerstafdeling, maar vind ik ook nog prima kunnen als het geen kerst is. Zo kan je iets langer gebruiken dan alleen in december! Ik houd echt van maantjes en sterretjes, dus ik vind dat die het hele jaar door kunnen!
Slinger €7,95 Sissy Boy
Schudbol €10 Hema | Kaarshouder €3,99 H&M
Interieur spulletjes
Leuke spulletjes voor m'n kamer maken mij altijd blij, dus die kun je natuurlijk ook vragen voor Sinterklaas! Ik wil al een tijdje een lightbox en laatst zag ik deze in de folder van de Kwantum voor maar €13!
Lightbox €13 Kwantum | Poster €5,95 Kind zo Blij
Fotolijste €2,95 Sissy Boy


Beauty spulletjes
Voor bijna elk meisje zijn beautyspulletjes leuk om te vragen! Dingen van the Body Shop vind ik zelf altijd super fijn, maar best duur: dus die koop ik altijd in de uitverkoop of vraag ik voor Sinterklaas! Ook een oogschaduwpalette of een mooie blush zoals deze van I Heart Makeup is leuk om te vragen.
Blushing Hearts €6,95 I Heart Makeup (ook bij Kruidvat te koop)
Handcrème set €22 The Body Shop | Eos Sweet Mint €5,95 Douglas

Wat staat er op jouw Sinterklaas verlanglijstje? Heb je nog niet genoeg inspiratie, bekijk dan vooral ook mijn blogposts hieronder. Liefs, Janine.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!