11/06/2016

Video | Fall Lookbook

Ik heb eindelijk weer een nieuwe video geĆ¼pload op mijn YouTube kanaal! De afgelopen tijd heb ik namelijk een paar herfst outfits gefilmd en deze gefilmd tot een herfst lookbook. Alle outfits zijn al langsgekomen op mijn blog in foto-versie, maar het leek mij leuk om het filmpje ook op mijn blog te plaatsen. Welke outfit is jouw favoriet? Liefs, JanineKlik hier als je de video niet kunt zien en hier voor mijn YouTube kanaal

5 opmerkingen:

  1. Oh dat heb je leuk in elkaar gestoken! Gewoon ook die variatie in de nummers die je afspeelt! Toffe outfits! (:

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke outfits! Het filmpje ziet er ook super professioneel uit<3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind je pinafore dress zo leuk! Mooi filmpje ook :) x

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!