12/31/2016

Fashion | 2016 in Outfits

 Het is de laatste dag van het jaar, dus tijd voor een overzicht van al mijn outfits van het afgelopen jaar! Nog steeds vind ik outfit posts de leukste blogposts om te maken, en ik hoop er natuurlijk weer super veel te kunnen plaatsen in 2017! In 2016 plaatste ik er zo'n 60, en mijn favoriete outfit is de outfit met het gele jurkje in Lissabon.   


 

Welke outfit is jouw favoriet? Ik wens iedereen een heel fijn en gelukkig 2017 toe! ♥ Liefs, Janine.

4 opmerkingen:

 1. Wat een hoop outfits heb je geplaatst, leeuk! voor jou ook een heel fijne 2017 ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke outfits! Ook leuk om de overgangen tussen de zomer en de herfst (enzo) te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een leuke outfits! Heerlijk om die zomeroutfitjes te zien, krijg zin in vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke outfits! De tuinbroek outfit in Oktober vind ik wel heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!