12/05/2016

Outfit | Cut outs

Tijd voor de eerste outfit van december! Deze maand komen er natuurlijk wat outfits voor kerst en de jaarwisseling online, maar eerst nog een 'normale' outfit! Dit is echt mijn favoriete outfit op het moment, en met de donkere lipstick erbij vind ik deze outfit nog leuker. Ook laat ik mijn nieuwe jas zien bij deze outfit, ik ben er super blij mee!


Top - Primark
Skirt - Zaful
Shoes - Dr. Martens
Coat - Asos.com
Mittens - Primark
Necklace - Etsy
Floppy hat - Kruidvat

Wat vind jij van deze outfit? Liefs, Janine.

5 opmerkingen:

  1. Oeh wat een tof truitje! Heel mooie ouftit<3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele leuke top! (Niet ideaal voor mij als echte koukleum haha! Wel erg mooi tho)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Vind je shirt en rokje heel leuk! De streepjes en kleurtjes van je shirt zijn tof :)

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!