12/03/2016

Shoplog | Primark Amsterdam

Eergisteren liet ik al wat foto's van de nieuwe Primark in Amsterdam zien en vandaag is het tijd om te laten zien wat ik allemaal heb gekocht bij deze Primark! Ik heb onder andere wat dingetjes gekocht die ik aan kan doen met de feestdagen, en wat handige items voor de winter!

Dit is een beetje turquoise/grijs velvet topje met lange mouwen en een kleine col. Ik ben niet zo van de coltruien, maar zo'n kleine col vind ik wel heel leuk staan! Zo'n lange mouwen top is super handig voor de winter en staat leuk met een high waisted broek, maar ook met een rokje! Dit topje kost €8.
Ook kocht ik dit topje met lange mouwen. Dit is het eerste topje dat ik heb met cut outs bij de schouders! Ik had dit topje ook leuk gevonden zonder de cut outs, maar het is ook wel weer een leuk detail! Omdat er ook donkerrood zit in dit topje, lijkt het me super leuk om hierbij een donkerrode lipstick te dragen. Dit topje kost €11.


En dan mijn favoriete item uit deze shoplog: dit velvet bomberjasje met glitters! De glitters hebben twee verschillende kanten, je kunt ze dus soort van omdraaien en dan zijn ze een andere kleur (zwart of zilver). Dit jasje ga ik zeker weten dragen met kerst of met oud en nieuw! Dit jasje kost €32.


  
Ook kocht ik dit tasje met glitters: ook leuk voor kerst of oud en nieuw! Dit tasje heeft ook een hengsel, dus je kunt 'm gewoon om je schouder hangen. Aan de binnenkant zit ook nog een apart vakje met een rits, bijvoorbeeld voor je mobiel. Dit tasje kost €10.


Ik was al een tijdje op zoek naar oorbellen met maantjes en toen vond ik deze! Hierbij zitten ook nog andere oorbellen, de oorbellen rechtsonder zijn zogenaamde 'mood stones' en die veranderen dus van kleur. Super leuk! Dit setje oorbellen kost €2. 

Als laatste kocht ik ook deze wanten! Ik heb een nieuwe grijze jas (die ik hopelijk snel kan laten in een outfitpost) en daar passen deze wanten perfect bij. Aan de binnenkant zit nog een extra zacht laagje, dus zijn deze wanten ook lekker warm. Op het kaartje staat dat ze €7 kosten, maar bij de kassa kostten ze maar €4!


Wat vind jij van mijn aankoopjes? Liefs, Janine.

4 opmerkingen:

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!