1/22/2017

Fashion | Outfits I'd Love to Wear Today

Het is al weer een tijdje geleden dat ik een blogpost heb gemaakt met daarin neergelegde outfits, dus ik vond het daar wel weer tijd voor! Deze keer heb ik drie outfits uitgezocht die ik graag zou willen dragen, en er zit zelfs een outfit met een broek bij!


In Amsterdam is er een H&M verbouwd tot H&M Outlet (dus een hele H&M vol met alleen maar sale!) en daar kocht ik onder andere dit topje. Ik vind de kleur echt super leuk! Dit soort topjes vind ik altijd leuk met een rokje en dit rokje met knoopjes vind ik er heel leuk bij staan. 


Top - H&M
Skirt - Bershka
Shoes - Invito

Deze broek was een tijdje geleden ook al te zien in een shoplog. Ik heb deze broek nu al meerdere keren aan gehad. Ik vind de oogjes nog steeds super leuk op de broek! Het liefst draag ik deze broek met een zwarte trui en mijn Dr. Martens. 

Sweater - C&A
Jeans - Monki
Shoes - Dr. Martens

En de laatste outfit is er weer eentje met een knoopjesrokje. Ik vind die rokjes echt heel leuk en makkelijk te combineren! Dit paarse knoopjesrokje kocht ik in de uitverkoop bij de H&M. Ik vind deze paarse kleur heel leuk staan met zwart, daarom heb ik er een zwart kanten topje bij uitgezocht.

Top - Monki
Skirt - H&M
Shoes - Dr. Martens

Welke outfit is jouw favoriet? Liefs, Janine.

1 opmerking:

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!