1/26/2017

Outfit | T-Shirt Dress

Afgelopen week kocht ik in de uitverkoop van de Forever 21 het jurkje dat ik in deze outfit draag! Normaal zijn de jurkjes bij Forever 21 veel te kort voor mij, maar bij dit jurkje viel het mee. Het is een jurkje van t-shirt stof, en daardoor zit dit jurkje echt super lekker. Ik combineerde het jurkje met een fluffy vest, Dr. Martens en mijn floppy hoed.Dress - Forever 21
Cardigan - Primark
Hat - Kruidvat
Shoes - Dr. Martens

Wat vind jij van mijn outfit? Liefs, Janine.

4 opmerkingen:

 1. Fijn patroontje! En liefde voor Docs <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Great looking outfit! Super cute hat!! You look soooo good in skirts!! You look beautiful and your legs are amainzg!! Great work! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Such a beautfiul outfit!! That dress looks so good on you!! You are gorgeous and your legs are amazing!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. This is such a pretty dress!! You look gorgeous and your legs are amazing!! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!