1/29/2017

Review | Irresistible Me Flat Iron

Zoals je wel kunt zien is mijn haar ontzettend krullend. Op de basisschool heb ik één keer mijn haar geprobeerd te stijlen met een vriendin, maar dat werd een pluizige boel. Laatst ontving ik een stijltang van Irresistible Me en heb ik mijn haar voor het eerst echt gestijld!


De stijltang die ik heb heet de diamond hair styler. Aan de stijltang zit een lang snoer met een Amerikaanse stekker, dus je hebt wel een wereldstekker nodig om deze stijltang te gebruiken! Gelukkig zijn die niet moeilijk te vinden. 


Aan de binnenkant van de stijltang zitten knopjes om de stijltang aan en uit te zetten, en om de temperatuur hoger of lager te zetten. Op de buitenkant van de stijltang 

Before & After
En dan natuurlijk het belangrijkste: doet de stijltang het goed? Het is me niet gelukt om mijn haar helemaal stijl te krijgen (ik vraag me af of dat ooit zal lukken), maar op de after foto zie je wel dat mijn haar voor een deel stijl is. Daarnaast maakt de stijltang mijn haar niet pluizig, altijd een pluspunt! Het is me dus niet gelukt om mijn haar compleet te stijlen, maar alsnog ben ik tevreden met deze stijltang! Mijn haar is namelijk niet pluizig geworden door deze stijltang, daar ben ik heel blij mee. Heb jij je haar wel eens gestijld? Liefs, Janine.

2 opmerkingen:

  1. Bedankt voor de review. Ik heb deze tang in me handen gehad meet nog niet gekocht. Ik vond trouwens deze webshop en ik denk dat jij het ook wel leuk gaat vinden! http://www.sunglassery.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer dat het je niet lukte om je haar helemaal te stijlen! Ik heb zelf geen krullen, dus ik heb m'n haar nog nooit gestijld, maar gekruld heb ik het ook nog nooit haha. Maar ik wil het wel eens proberen! Maar eerst nog een krultang vinden. En trouwens: die comment hierboven, van die webshop, is wel heel raar :P

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!