1/05/2017

Shoplog | H&M, Bershka, Primark & Monki

Eind december begint altijd de uitverkoop, daar heb ik natuurlijk weer goed gebruik van gemaakt! Ik heb namelijk verschillende dingen gekocht in de sale bij de H&M, Bershka, Primark en Monki. Ik heb heel veel leuke nieuwe items gekocht, waaronder twee nieuwe broeken! 


H&M
Ik hou echt van die rokjes met knoopjes erop! Deze vond ik in de uitverkoop voor €10. Ik vind deze echt super leuk en hij staat heel leuk met een zwarte trui. Deze body kon je ook al zien in één van mijn kerstoutfits. Het handige van zo'n body is, dat je niet steeds je topje goed hoeft te trekken. Als het goed is blijft deze namelijk goed zitten! Deze body was afgeprijsd van €15 naar €7!


Dit topje heb ik ook al in het roze, maar ik vond 'm zo leuk dat ik 'm ook in het blauwpaars heb gekocht! Dit topje was afgeprijsd van €13 naar €5.Bershka
Toen ik met mijn vader en broertje ging shoppen voor nieuwe kleding voor hen, vond ik deze trui op de mannenafdeling. Ik vond 'm leuk voor mijn broertje, maar toen ik 'm pakte, was de trui echt veel te lang voor hem. Ik probeerde de trui als jurkje en dat stond echt heel leuk! Ik wilde al langer een trui-jurk en nu heb ik deze gevonden voor maar €13 in de uitverkoop.

 
Ook wilde ik al langer een roest oranje trui en die heb ik ook gevonden bij de Bershka! Dit is een wat dunnere trui en deze was maar €8.


Als laatste vond ik bij de Bershka ook een broek met geborduurde bloemetjes erop. Hier was ik ook al langer naar op zoek. Deze broek was nu in de uitverkoop voor €25. Ik draag eigenlijk helemaal niet zo vaak broeken, maar deze heb ik nu al een paar keer gedragen!


Primark
Ook bij de Primark waren er best veel items in de uitverkoop! Dit jasje heb ik daar gekocht voor maar €5. Het jasje heeft ook een capuchon.

Dit bloesje was niet in de uitverkoop, maar ik nam 'm als nog mee! Er staan allemaal leuke bos-diertjes op en de schouders en delen van de armen zijn open. Nu een beetje koud, maar wel super leuk! Dit topje kost €11.


Monki
  En als laatste de Monki. Hier kocht ik nog een nieuwe broek, deze keer ook met borduursels. Op deze broek staat twee oogjes op de knieën. Deze broek was helaas niet in de uitverkoop en kost €40.Iets dat wel in de uitverkoop was, was dit bloesje! Ik vind geruite bloesjes sowieso super leuk, en eentje met oranje/bruin achtige kleuren had ik nog niet. Dit bloesje lijkt mij ook super leuk staan onder een trui! Dit overhemd was €10 in de uitverkoop.

Als laatst kocht ik ook een zwart kanten topje bij de Monki voor €10. Ik heb heel veel witte kanten topjes, maar bijna geen zwarte kanten topjes. Nu heb ik er dus wel eentje! Kanten topjes zijn zo makkelijk en leuk te combineren.


Dat waren al mijn sale aankoopjes! Heb jij nog wat gekocht in de uitverkoop? Liefs, Janine.

7 opmerkingen:

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!