2/21/2017

Hair | Mijn Favoriete Haarstijlen

Op mijn outfitfoto's heb ik mijn haar bijna altijd los, maar ik ben van plan om eens wat anders te proberen met mijn haar. Dat is soms nog best moeilijk, omdat mijn haar natuurlijk krullend is en ik daardoor er niet alles mee kan doen. Toch heb ik drie favoriete haarstijlen die heel goed kunnen met krullend haar, en die laat ik in deze blogpost zien! 

Bij de eerste haarstijl heb ik de bovenkant van mijn haar ingevlochten in twee vlechtjes. Die vlechtjes kun je laten hangen, zoals op de eerste foto's, maar je kunt er bijvoorbeeld ook een knotje van maken!  Deze haarstijl is het makkelijkste: namelijk een knotje met de bovenkant van je haar. Omdat mijn haar krult kan ik zo'n knotje niet vastzetten met een elastiekje (dan moet ik aan het einde van de dag het elastiekje eruit knippen), zet ik zo'n knotje altijd vast met schuifspeldjes. 


En de laatste haarstijl is een ingevlochten vlecht. Omdat het uiteinde niet zo mooi krulde, heb ik dat gestijld met mijn stijltang van Irresistible Me. De stijltang die ik heb gebruikt heet de 'Diamond Hair Styler' en die kun je hier vinden. 


Doe jij veel verschillende dingen met je haar? En welke haarstijl is jouw favoriet? Liefs, Janine.

8 opmerkingen:

 1. Hele leuke haarstijlen! Je hebt mooi haar :) met mijn korte dunne haar kan ik niet zo veel helaas

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah zo leuk allemaal! Ik wou dat ik zulke mooie krullen had (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die twee vlechtjes vindt ik wel echt heel mooi! Je hebt ook gewoon zo mooi haar.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wonderful hairstyles! You are very talented!! Love your pretty smile!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi haar heb je! Vind de vlechtjes je erg leuk staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je haar ingevlochten staat je leuk zeg! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jij hebt echt prachtig haar! Vind alle haarstijlen heel leuk bij je, hoewel vlechten je wel ├ęcht heel leuk staan!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!