2/12/2017

Outfit | Snow day

Eindelijk weer een nieuwe blogpost en outfit! De afgelopen tijd liet het weer het steeds niet toe om foto's te maken, maar gisteren lag er opeens sneeuw, dus wilde ik heel graag foto's maken. Ik droeg mijn nieuwe jas van de Brandy Melville, met daaronder een witte trui en een zwarte broek. En natuurlijk mijn Dr. Martens, want die kunnen prima tegen de sneeuw!

 

 Jacket - Brandy Melville
Sweater - Primark 
Jeans - Monki
Shoes - Dr. Martens

Wat vind jij van mijn outfit? Liefs, Janine.

8 opmerkingen:

 1. Echt supermooie foto's weer! Ik zie alleen zo'n blauw randje bij sommige foto's - en daar heb ik de laatste tijd ook last van. Ik wilde dat laten maken maar ik weet ook niet precies waar het aan ligt. Weet jij het? Ik heb de Canon 700D en een 50mm lens :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Ik wil je graag helpen, maar ik zie geen blauw randje? :o Misschien ligt het aan mijn of jouw beeldscherm, maar op welke foto zie je een blauw randje?

   Verwijderen
 2. Great photos!! Looks like you had a lot of fun taking them! You have such a beautiful smile!! :) Gresat work!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!