3/16/2017

Outfit | Lost in the woods

Deze week is de zon eindelijk weer terug, vandaar dat deze foto's ook weer lekker zonnig zijn! Ik draag in deze outfit mijn favoriete jasje van het moment, met daaronder een flannel en een rokje. Toen ik deze foto's maakte met mijn moeder, heb ik ook een aantal foto's gemaakt met mijn analoge camera. Ik wil het rolletje snel volmaken, want ik ben benieuwd naar de foto's die erop staan! Jacket - Brandy Melville
Flannel - Monki
Skirt - Bershka
Backpack - Bershka
Shoes - H&M

Wat vind jij van mijn outfit? Liefs, Janine.

3 opmerkingen:

  1. Very cute outfit!! That skirt looks so good on you!! You are so beautiful!! Wonderful pictures. Keep up the great work! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijke foto's! Ik ben zo verliefd op dat jasje. Die laarsjes heb ik ook, heb ze al zo lang niet meer gedragen! Je rokje is zo leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!