3/27/2017

Outfit | Pinafore

Laatst ontving ik een pakketje van Light in the Box, en in deze outfit draag ik één van de items die in dat pakketje zat. Het is een wit topje met geborduurde bloemetjes erop. Ik vind dit topje heel schattig en heb 'm in deze outfit gecombineerd met een donkergroen tuinjurkje dat ik laatst bij de Primark heb gekocht. Pinafore - Primark
Shoes - Invito

Wat vind jij van mijn outfit? Liefs, Janine .

7 opmerkingen:

 1. Het topje is zo cute! X
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, wat een onwijs leuke outfit! Ik vind de pinafore zó leuk, staat je ook onwijs goed! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Very pretty outfit! Such a cute top!! You look sensational and you have amazing legs!! :) Great work!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schattige outfit met dat topje! Staat je erg mooi<3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele leuke outfit! De bloemetjes zijn een tof detail :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!