3/21/2017

Shoplog | Aliexpress

De afgelopen tijd heb ik weer wat items besteld op Aliexpress en ondertussen zijn bijna alle pakketjes binnen! Naast alle items die ik in deze blogpost laat zien, heb ik ook twee bikini's besteld. Helaas zijn die bikini's nog niet bezorgd, dus die zal ik laten zien in een andere blogpost wanneer ze bezorgd zijn. In deze blogpost vooral kledingstukken en enkele accessoires. 


Ik hou echt van velvet! Toen ik dit topje zag, moest ik 'm dus hebben. Het topje is iets korter, maar niet zo kort dat het een croptop is. Ik vind dit topje heel leuk in een zwarte broek!


Ik heb ook al een jurkje met dezelfde print als op dit topje, maar een topje met deze print vind ik ook erg leuk! Dit topje is cropped en heeft op de achterkant gekruiste bandjes.


Ook bestelde ik twee jurkjes op Aliexpress, die best wel op elkaar lijken. Alle twee hebben ze namelijk geborduurde bloemetjes erop. Het eerste jurkje heeft daarnaast ook een v-hals en loopt wijder uit bij de taille. Ik heb nog geen idee wanneer ik dit jurkje ga dragen, maar ik vind het jurkje in ieder geval super mooi! Dit jurkje lijkt best wel op het andere jurkje, alleen is dit jurkje een stuk meer bedekt. Dit jurkje vind ik leuk om zo te dragen, of in een broek: dan lijkt het net alsof je een bodysuit aan hebt! 


Ook bestelde ik dit setje met ringen, voor maar iets van twee euro. Ik vind deze ringen er echt heel goed uitzien! Je voelt wel dat ze een beetje plastic zijn, maar zo zien ze er niet uit. 


Ook bestelde ik dit mobielhoesje met gedroogde bloemen erin. Ik vind de bloemetjes erg leuk staan bij mijn ros├ęgouden mobiel. Helaas heeft de verkoper de advertentie verwijderd, dus zal ik hieronder een ander linkje zetten met dezelfde hoesjes. Helaas kon ik geen advertenties vinden die ongeveer even duur waren als ik voor dit hoesje heb betaald (namelijk €3,50). 


En als laatste bestelde ik een set met kwasten. De set bestaat uit vijftien verschillende kwasten, waarvan sommigen aan twee kanten een kwast hebben. De kwasten zijn van prima kwaliteit en dat voor minder dan €4!


Dat was alles wat ik heb besteld op Aliexpress! Bestel jij wel eens iets op Aliexpress? Liefs, Janine.

4 opmerkingen:

  1. Leuke items. Ik ben wel benieuwd naar de kwasten

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke shoplog! Ik heb ook wat dingetjes op Aliexpress besteld, maar nog niet alles is binnen, dus het duurt nog wel even voordat mijn shoplog online komt :P

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke items! Ik heb nog nooit kleding besteld bij Aliexpress maar ze zien er mooi uit :) Het is wel een van mijn favoriete sites waar je echt ALLES op kunt vinden!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!