4/04/2017

Fashion | Outfits March

De afgelopen maanden vergat ik steeds een outfitoverzichtje te maken, maar deze maand ben ik het niet vergeten! In maart plaatste ik vier verschillende outfits op mijn blog en ik hoop er in april minstens vier te kunnen plaatsen. Mijn favoriete outfit van dit rijtje is de eerste! Welke outfit is jouw favoriet? Liefs, Janine. 


3 opmerkingen:

  1. Wonderfuloutfit creations! It is hard to choose a favorite, but I agree with you. I think the first one is my favorite> Great work! You look incredbile! :) I look forward to your April outfits!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele leuke outfits! Je hebt altijd van die fijne dromerige looks :)

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!