4/09/2017

Fashion | Selfmade Clothes #4

De afgelopen week heb ik weer wat uurtjes achter de naaimachine gezeten en deze keer heb ik wel vier verschillende dingen gemaakt! Normaal begin ik met een stof en maak ik daar iets van, maar dit keer had ik nog wat kleding liggen die ik een beetje wilde aanpassen of iets nieuws van wilde maken. Ik heb helaas geen foto's van hoe de kleding er eerst uitzag, maar wel het eindresultaat! 


Dit was eerst een jurkje, waaronder een broekje zat. Ik heb het jurkje uit elkaar gehaald en het topje en broekje een beetje aangepast, zodat het past. Uiteindelijk heb ik er een topje en een broekje van gemaakt en ik vind dit heel leuk bij elkaar staan! Natuurlijk kun je de items ook los dragen, dat lijkt mij ook erg leuk!  Dit was eerst een blousje met een kraagje en lange mouwen en hiervan heb ik de mouwen en kraag afgeknipt. Nu is het een topje met knoopjes in het midden, ik vind deze heel leuk geworden!


Dit broekje heb ik ooit bij een vintage kilosale gekocht, en toen was de lengte ongeveer tot net boven de knie. Hierbij heb ik het broekje dus korter geknipt en gezoomd, en nu vind ik het een super leuk broekje! Het stofje is ook lekker zacht en luchtig, dus dit is een perfect broekje voor de zomer. 


Dat waren alle kledingstukken, gemaakt van andere kledingstukken! Vandaag ga ik naar de stoffenmarkt om nieuwe stofjes te kopen, dus ik denk dat er binnenkort snel een nieuwe blogpost komt met zelfgemaakte kleding. Maak jij wel eens zelf kleding? Liefs, Janine.


1 opmerking:

  1. Vind het zo tof dat je zelf kleding maakt! Het is echt superleuk allemaal :)

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!