4/30/2017

Shoplog | Aliexpress Bikinis

Een tijdje geleden liet ik al een aantal dingen zien die ik heb gekocht op Aliexpress (klik hier voor de shoplog), en in deze blogpost laat ik de bikini's zien die ik heb besteld op Aliexpress! Deze bikini's had ik tegelijk besteld met alle andere items van de vorige shoplog, maar deze bikini's kwamen iets later binnen dan de andere items. 

De eerste bikini die ik heb besteld, lijkt super veel op een echte Triangl bikini, dat ik niet zeker weet of het nou een echte is of een namaak! De bikini is geel met een bloemetjes print erop. Bij deze verkoper kon je een verschillende maat kiezen van topje en broekje, wat ik heel handig vind. Ook kreeg ik er nog een tas bij en in de bikini zitten zelfs labeltjes van Triangl! Helaas is deze bikini nu niet meer verkrijgbaar op Aliexpress, ik had er namelijk graag nog eentje besteld in een andere kleur!

En dit is de andere bikini die ik heb besteld! Op de site zag het eruit alsof de bloemetjes erop geborduurd waren, maar helaas is dat gewoon een print. Ondanks dat, vind ik de bikini nog steeds super leuk! Het broekje is iets te klein voor mij, maar ik heb zelf al wel een ander zwart bikini broekje. Ik heb deze bikini besteld via deze link voor ongeveer €11, maar helaas heeft de verkoper de prijs nu verhoogd. 


Heb jij wel eens een bikini besteld via Aliexpress of eBay? Liefs, Janine. 

3 opmerkingen:

  1. Heeel leuk! De gele is zo mooi, lucky you. Ik heb laatst sieraden besteld via die site, zo fijn en goedkoop!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ze zijn zo leuk allebei! De kwaliteit ziet er ook goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat zijn ze mooi! Ik heb nog nooit bikini's besteld bij Aliexpress, maar dit ziet er prima uit!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!