5/26/2017

DIY | Shorts with Patches

Tegenwoordig zie je steeds meer kledingstukken met patches of geborduurde dingetjes erop en ik vind dat echt super leuk! Vorig jaar kocht ik al een blauw broekje met geborduurde bloemetjes erop, maar een zwart broekje leek me ook heel leuk. Daarom bestelde ik laatst bestelde ik wat van die patches bij de webshop To Save en deze heb ik gebruikt om op een broekje te strijken. 


Als je zelf ook zo'n broekje wilt maken, heb je alleen een broekje nodig om dit op te maken en patches. Mijn patches bestelde ik via deze link. Vervolgens kies je waar je je de patches wilt hebben en strijk je ze erop. Een super simpele DIY, maar daardoor leek het me leuk om deze do it yourself op mijn blog te delen! 


Ik heb de patches trouwens wel een beetje anders geknipt, voordat ik ze op het broekje heb gestreken. Nu zitten er niet alleen op de voorkant van het broekje leuke bloemetjes, maar ook op de achterzakken!
Wat vind jij van dit broekje? En heb jij ook iets met borduursels of patches erop? Liefs, Janine.

2 opmerkingen:

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!