5/07/2017

Outfit | Floral Fun

Eindelijk weer eens een nieuwe outfitpost! De afgelopen tijd was ik best druk bezig met mijn studie, maar als het goed is alle drukte voorbij aan het einde van deze maand. Gisteren was het super lekker weer, dus ging weer eens foto's maken met mijn moeder. In deze outfit draag ik mijn nieuwe maxi jurk van de webshop ToSave. Op de site zag het printje er iets anders uit dan hoe het printje er in het echt uitziet, maar ik vind het alsnog een super leuke jurk! 
   

Maxidress - Tosave.com
Anklet - Tosave.com
Rings - Aliexpress
Shoes - H&M

Wat vind jij van mijn outfit? Liefs, Janine. 

4 opmerkingen:

 1. Ah hij is echt mooi! Prachtige foto's ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is echt een perfecte Coachella look! Heel mooi. X
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. That is such a pretty dress! You look so beautiful!! Wonderful pictures! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!