5/22/2017

Outfit | Mellow Yellow

Een kleur die ik steeds meer aan mijn kledingkast aan het toevoegen ben, is de kleur geel. Laatst bestelde ik bijvoorbeeld deze okergele playsuit bij Light In The Box. Ik vind deze kleur echt heel leuk, lekker vrolijk en als je een beetje bruin bent vind ik deze kleur nog mooier! Ik combineerde deze playsuit heel simpel, namelijk met mijn favoriete hakken van de H&M, wat ringen van Aliexpress en een enkelbandje van To Save. 

Rings - Aliexpress
Shoes - H&M

Wat vind jij van mijn outfit? En draag jij vaak geel? Liefs, Janine.

5 opmerkingen:

  1. Echt een hele toffe playsuit en het staat je ook leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een heerlijk zomers kleurtje! Heel leuk! XX

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gorgeous!! Your legs are AMAZING Beautiful!! :)

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!